Adamescu nu poate să oprească „exodul“. Echipa de la Caţavencu scoate o nouă revistă, de săptămâna viitoare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
florin-iaru
florin-iaru

„Vă mulţumim că aţi stat alături de noi 20 de ani. Următorii 20 încep săptămâna viitoare, cu aceeaşi echipă, într-o nouă revistă“, Florin Iaru, senatorul de drept al Academiei a confirmat pentru DC News că echipa demisionară de la Academia Caţavencu va începe un nou proiect editorial.

„Cu puţină şansă, de săptămâna viitoare ne reîntâlnim cu cititorii noştri. Echipa a plecat în bloc, fără nicio ezitare, după ce am terminat ultimul număr al Academiei Caţavencu. Nici patronul Adamescu, nici vreun reprezentant al său nu au dat vreun semn de viaţă, de la cumpărarea brandului şi până în prezent. Niciun telefon măcar, dar să mai anunţe şi intenţiile redacţionale. Din punctul nostru de vedere poate face ce vrea. Noi pornim alt proiect“.

Întrebat dacă nu există obligaţia să asigure tipărirea revistei după preavizul dat patronatului, Iaru a declarat: „De trei săptămâni noi nu avem serviciu. Am primit fişele de lichidare , contractul cu fostul angajator, intrat în insolvenţă, a exp irat, iar cu noul proprietar al mărcii nu am semnat nimic. Suntem oameni liberi. Am scos revista trei săptămâni pe banii noştri, prin muncă voluntară. Acum plecăm, e treaba patronilor să găsească pe cineva care să scoată revista. Personal, sunt bucuros că pot pleca, fără să lucrez la Adamescu, dar şi foarte îngrijorat pentru ziua de mâine. Nu e foarte uşor să scoţi o nouă revistă, pe piaţa media din aceste vremuri“.

Citeşte şi:

Florin Iaru: „Noi am încercat să ieşim de la mogul. S-a dovedit că nu se poate, că Academia Caţavencu trebuie să fie a unui mogul“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel