Ada Milea, într-un concert-spectacol, la Teatrul Nottara
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Magdalena Popa Buluc
WhatsApp
Ada Milea a transformat versurile unuia dintre cei mai iubiți poeți români contemporani – Ion Mureșan, în cântece pline de dramatism, candoare și umor. Rezultatul este un concert-spectacol de teatru-eveniment, pe care îl puteți vedea și asculta joi, 1 Decembrie 2016, de la ora 19:00, la Teatrul Nottara.

Mihai Măniuțiu, celebrul regizor de teatru, a semnat regia spectacolului, iar scenografia îi aparține lui Adrian Damian - cunoscut publicului din București datorită producției "O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții" de Mark Haddon, de la Teatrul Național "I.L. Caragiale".

În evenimentul de la Teatrul Nottara dansează bine-cunoscuta coregrafă Vava Ștefănescu, iar pe scenă, alături de Vava și de Ada Milea, sunt Bobo Burlacianu (Bobo de la Fără Zahăr), Vladimir Ivanov (de la Pinholes), tobarul Alexandru Neagu, împreună cu actorii Teatrului Nottara – Ada Navrot, Ioana Calotă, Crenguța Hariton, Gabriel Răuţă, Alexandru Jitea.

Pe zi ce trece... se înmulţesc adresele pe care trebuie să le uit.
Pe zi ce trece... se împuţinează casele în care sunt primit.
O, dacă aş fi... doctor, contabil, sau secretar...
dacă aş fi doctor, contabil, sau secretar...aş mai bea un pahar.

★ Alcool ★ este "un spectacol la granița dintre teatru și muzică, dintre umor și amărăciune, dintre speranță și damnare, dintre luciditate și uitare, dintre o lume care ar putea fi luminoasă, dar se îngroapă singură într-o prăpastie.

Montată sau nu, muzica Adei Milea are o doză de teatralitate intrinsecă născută din jocul de cuvinte, de sunete, de instrumente, de voci. Cântecele sunt aproape piese cu personaje, sunt povești care nu sună niciodată la fel și pe care le poți vizualiza cu ochii minții fie că ești într-un bar la subsol, în aer liber sau într-o sală de teatru" (Oana Bogzaru, Yorick.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel