Ada Condeescu, onorată de cum a fost felicitată de Angelina Jolie
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Actriţa Ada Condeescu, câştigătoare la Festivalul de Film de la Berlin 2013, a povestit în emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV, despre momentul în care a avut onoarea să fie felicitată chiar de Angelina Jolie pentru premiu obţinut la Sarajevo, în 2011.

"Angelina Jolie şi Brad Pitt erau în primul rând, când am fost pe scenă, m-am gândit să nu mai zic nimic despre premiu şi m-am gândit să mă uit la Brad Pitt. A fost o surpriză pentru tot oraşul să-i vadă acolo în Sarajevo. Am fost împreună cu Angelina pe scenă, cu acelaşi premiu. Eu sunt mai timidă, dar ea a venit la mine m-a felicitat. A fost un moment special şi sper să se mai repete. Am băut şampanie împreună", și-a amintit actriţa, despre momentul emoționant pe care l-a trăit în 2011, când a primit premiul "The Heart of Sarajevo" (Inima oraşului Sarajevo), pentru cea mai bună actriță, în valoare de 2.500 de euro, pentru rolul Veli în filmul "Loverboy.

La Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (7-17 februarie), Ada a primit trofeul Shooting Stars de la actorii Julie Delpy şi Ethan Hawke în cadrul unei ceremonii dedicate actorilor din acest program.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel