Actrița Simona Săndulescu, găsită înecată în Lacul Morii. A lăsat un mesaj pe Facebook 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Actrița Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Aceasta lăsase un mesaj de adio pe Facebook. 

"Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine.....Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward ... tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite....Draga mea Cristina ... , te rog să îi transmiți !" a scris Simona Săndulescu pe Facebook 

Poliția Capitalei anunță că la data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri - scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă.

Uun echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul.

Psiholog: "Depresivii se pot ascunde până în ultima secundă"

Psihologul Radu Leca spune că cel mai probabil, actrița trecea printr-o depresie. 

"Este un episod depresiv. A simțit în mod diferit dragostea față de alți oameni. Atunci când dragoste a devenit neîmpărtășită a simțit nevoia să realizeze un gest care să-i potolească durerea. Sensibilul este cel care simte de 1000 de ori mai intens un act de trădare sau refuz, iar în urma acestui refuz se declanșează episodul depresiv. Sunt foarte mulți depresivi care zâmbesc până înainte cu o secundă să se întâmple actul suicidal. Pur și simplu, chiar și tu ca specialist vei fi mai întâi sedus de zâmbetul care îți e afișat decât să ai posibilitatea, puterea și energia să vezi ce e în spatele zâmbetului. Există însă și câteva elemente care pot da de gol: de exemplu tristețea. Depresivul spune așa: 'sunt atât de trist încât ajung să simt fericirea. Depresivul înlocuiește fericirea cu tristețea. Sunt unii depresivi care se ascund foarte bine. Există un element care-i face să se ascundă: se numește rușinea de a fi judecat," a declarat psihologul Radu Leca. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel