Actriță celebră, abuzată și violată de propriul unchi: ''Am păstrat tăcerea convinsă că a fost vina mea..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O celebră actriță din serialul ''Neveste disperate'' a fost violată și abuzată chiar de unchiul ei, iar aceasta a păstrat tăcerea timp de mulți ani. 

Este vorba de Teri Hatcher.

„Convinsă că a fost vina mea, nu am mai vorbit cu nimeni despre asta. Am păstrat tăcerea. Mama a făcut în aşa fel încât să nu-l mai vedem pe unchiul nostru, dar nimeni nu m-a întrebat ce s-a întâmplat. De-a lungul anilor, familia mea a trăit cu această vină, această furie şi tristeţe. Eu eram tăcută, ei erau la fel şi unchiul meu era liber, fără să plătească pentru faptele sale", a povestit Teri Hatcher, potrivit tmz.com.

Teri a suferit un şoc când a citit în presă că o altă fetiţă a păţit acelaşi lucru. „Eram la părinţii mei când mi-au căzut ochii pe un articol despre o fetiţă de 11 ani, care s-a împuşcat în cap. De ce? În scrisoarea ei de adio, ea a povestit că unchiul meu a violat-o timp de mai mulţi ani. Eram şocată, devastată şi bulversată de ideea că el a putut să-şi continue abuzurile şi, de acum înainte, chiar dacă avea 60 de ani, era responsabil de durerea şi moartea acestei fetiţe", a mai spus vedeta.

Într-un final, actrița și-a făcut curaj și l-a denunțat pe unchiul ei.

„Am supravieţuit acestui abuz, dar asta nu face din mine o eroină. Asta face din mine o femeie din trei, care este obligată să accepte că violenţa face parte din trecutul lor", a adăugat ea.

Vezi și: Anca Sigartău, mărturisire dureroasă: Știam că mor. Am ținut post să mă pregătesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel