Actrița Alice Evans, din “102 Dalmațieni”, a aflat din presă că soțul vrea să divorțeze: Nu am răspunsuri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Alice Evans, actrița devenită celebră după rolul interpretat în producția ”102 Dalmațieni”, a aflat din presă că soțul ei, Ioan Guffudd, a depus actele de divorț. Vestea a picat ca un trăsnet pentru vedetă. 

”Vești proaste. Soțul meu iubit/ sufletul mereu pereche de 20 de ani, Ioan Gruffudd, a anunțat că își va părăsi familia începând de săptămâna viitoare. Eu și fiicele noastre suntem foarte confuze și triste. Nu ne-a dat niciun alt motiv, ci ne-a spus că ”nu mă mai iubește pe mine”. Îmi pare atât de rău.”, a scris Alice pe Twitter.

Fanii lui Alice Evans au reacționat imediat

”Ce modalitate urâtă să afli asta. Îmi pare rău.”, ”Nu te cunosc, dar cred că e cumplit prin ce treci. Te susțin”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

”Cum poate să fie atât de crud?”, a întrebat un fan, în timp ce Alice a răspuns: ”Îți mulțumesc. Încă nu am răspunsuri. Dar aș fi vrut să le am.”

Actorul Ioan Gruffudd, în vârstă de 47 de ani, a devenit cunoscut după rolul lui Harold Lowe din Titanic, în 1997. De-a lungul timpului, el a mai jucat în ”King Arthur”, ”Fantastic 4”, ”Amazing Grace”.

Ioan Gruffudd și Alice Evans s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului ”102 Dalmațieni”, iar de atunci au rămas împreună timp de 20 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2007 și au două fiice, scrie peroz.ro

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alice Evans (@aliceevansgruff)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel