Actorul Simon Yam, înjunghiat pe o scenă în China, se află în continuare spitalizat
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Actorul Simon Yam din Hong Kong, înjunghiat în abdomen la sfârşitul săptămânii trecute în timp ce se afla pe o scenă la un eveniment organizat în China, a fost operat şi se află în continuare în convalescenţă în spital, a anunţat ziarul Global Times, relatează luni AFP.

Simon Yam, 64 de ani, cunoscut pentru rolul din "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life", se află la terapie intensivă într-un spital din Hong Kong după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi "rămâne în stare critică", a precizat publicaţia citată.

Un bărbat l-a atacat sâmbătă cu un cuţit pe actorul Simon Yam în timp ce acesta se afla pe scena unui eveniment organizat în oraşul Zhongshan, din provincia Guangdong, în sudul Chinei. Yam a fost rănit în zona abdomenului şi la mâna dreaptă.

Poliţia a declarat în aceeaşi zi că Simon Yam, cunoscut mai ales în China şi Hong Kong, se afla în stare "stabilă".

Agresorul său, un bărbat de 53 de ani, reţinut de poliţie, fusese diagnosticat cu schizofrenie paranoidă, conform aceleiaşi surse.

Simon Yam a jucat în 234 de filme şi producţii de televiziune, potrivit site-ului IMDB. El a primit aprecierile criticilor pentru rolul său din filmul "Contact" (1992) şi şi-a făcut debutul la Hollywood în pelicula "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life" (2003). Este de asemenea producător de film.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel