Actorul Shia LaBeouf arestat
Data publicării:
Autor: Diana Budurea
WhatsApp
Shia LaBeouf a fost arestat sâmbătă în Savannah, Georgia, acuzat de obstrucție, comportament necivilizat și beție, a spus poliția.

LaBeouf, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat în jurul orei 4 dimineața și a fost eliberat  sâmbătă din Centrul de detenție din Chatham County, după ce a plătit o cauțiune de 7.000 de dolari, a declarat biroul Sheriff County Chatham. 

Actorul a abordat un spectator și un ofițer de poliție solicitând o țigară, potrivit unei declarații a Departamentului de Poliție Metropolitană Savannah-Chatham. El a devenit turbulent, folosind profanități și limbaj vulgar, când nu i s-a dat o țigară. I s-a spus să părăsească zona, dar a refuzat și a devenit agresiv față de ofițer, a declarat poliția. "Când ofițerul a încercat să-l aresteze pe LaBeouf, LaBeouf a fugit într-un hotel din apropiere". "LaBeouf a fost arestat în hol, unde comportamentul său necivilizat a continuat".

CNN a reușit să discute cu publicistul și managerul lui LaBeouf pentru comentarii. Actorul se afla în Savannah, pentru a filma "The Peanut Butter Falcon", cu Dakota Johnson și Bruce Dern.

Condamnări

Sâmbătă nu a fost prima dată când starul din "Transformers" a avut probleme cu legea. În ianuarie, a fost arestat în New York, după ce poliția a spus că s-a luat la bătaie cu un bărbat aflat la propria expoziție de artă. Aceste acuzații au fost ulterior respinse.

Alte cazuri includ arestări pentru intoxicarea publică în 2015 în Texas și conducere sub influența alcoolui în 2008 în California. În 2014, LaBeouf a pledat vinovat pentru un caz referitor la comportament turbulent după o izbucnire la un teatru de pe Broadway. Actorul a fost de acord să primească tratament pentru abuzul de alcool ca parte a unei soluții legate de incident, conform CNN.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel