Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 22 oct, 13:31
Actorul Raul Andrici, atacat cu un cuțit într-un cinema din Timișoara: Am cerut să facă liniște
Mașină Poliție. FOTO AGERPRES
Unul dintre cei doi tineri atacați cu un cuţit, luni seara, de un bărbat de 36 de ani, într-un cinematograf din Timișoara, este actorul Raul Andrici. Acesta este nemulțumit de încadrarea pe care au făcut-o anchetatorii.

„Am cerut să facă liniște. Omul vorbea vulgar încontinuu peste film, l-am rugat pe un ton super amiabil să se oprească", a declarat, corespondentului Mediafax, actorul Raul Andrici.

În acel moment, actorul povestește că bărbatul care făcea gălăgie s-a enervat și l-a lovit cu cuțitul la mână, iar pe vărul lui la cot.

„Eu în film am rolul negativ. Ironia sorții face ca în film să fiu eu un psihopat care omoară o fetișcană. Chestia asta s-a întâmplat chiar când se construia punctul culminant. Urma să o omor eu pe ea și urma să se întâmple. Chiar nu mă așteptam la așa ceva, deloc", a mai declarat Raul Andrici.

Actorul este nemulțumit de încadrarea făcută de anchetatori. „Sper să se facă dreptate, l-au încadrat la vătămare corporală și deranjarea liniștii publice, în niciun caz tentativă de omor. (...) Nu mi se pare ok", a mai spus Raul Andrici.

Bărbatul de 36 de ani a fost dus la Poliție pentru audieri, iar marţi dimineaţa a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro