România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 22 oct 2019 / 13:31
Actorul Raul Andrici, atacat cu un cuțit într-un cinema din Timișoara: Am cerut să facă liniște
Mașină Poliție. FOTO AGERPRES
Unul dintre cei doi tineri atacați cu un cuţit, luni seara, de un bărbat de 36 de ani, într-un cinematograf din Timișoara, este actorul Raul Andrici. Acesta este nemulțumit de încadrarea pe care au făcut-o anchetatorii.

„Am cerut să facă liniște. Omul vorbea vulgar încontinuu peste film, l-am rugat pe un ton super amiabil să se oprească", a declarat, corespondentului Mediafax, actorul Raul Andrici.

În acel moment, actorul povestește că bărbatul care făcea gălăgie s-a enervat și l-a lovit cu cuțitul la mână, iar pe vărul lui la cot.

„Eu în film am rolul negativ. Ironia sorții face ca în film să fiu eu un psihopat care omoară o fetișcană. Chestia asta s-a întâmplat chiar când se construia punctul culminant. Urma să o omor eu pe ea și urma să se întâmple. Chiar nu mă așteptam la așa ceva, deloc", a mai declarat Raul Andrici.

Actorul este nemulțumit de încadrarea făcută de anchetatori. „Sper să se facă dreptate, l-au încadrat la vătămare corporală și deranjarea liniștii publice, în niciun caz tentativă de omor. (...) Nu mi se pare ok", a mai spus Raul Andrici.

Bărbatul de 36 de ani a fost dus la Poliție pentru audieri, iar marţi dimineaţa a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro