Actorul Evan Ellingson, cunoscut pentru rolul din „CSI: Miami“, a murit la 35 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Doliu la Hollywood. Cunoscutul actor Evan Ellingson a murit la vârsta de 35 de ani.

Evan Ellingson, copilul actor din „My Sister’s Keeper” și „CSI Miami”, a murit la vârsta de 35 de ani, scrie CNN.

Acesta a fost găsit în „dormitor”, în orașul Fontana, care se află la aproximativ o oră la est de districtul Los Angeles.

Cauza morții nu a fost încă dezvăluită, iar CNN a contactat membrii familiei lui Ellingson, Departamentul Sheriff-ului din districtul San Bernardino, pentru mai multe informații, însă până la acest moment nu a primit răspuns.

Ellingson este cunoscut pentru rolul lui Jesse Fitzgerald din filmul „My Sister’s Keeper”, din 2009, o dramă despre o familie care se confruntă cu diagnosticul de cancer al fiicei. Ellingson a jucat în film alături de Abigail Breslin, Jason Patric și Cameron Diaz.

Actorul și-a făcut debutul în televiziune în 2001 jucându-l pe „tânărul Chuck” în filmul TV „Living in Fear”, potrivit IMDb.

În calitate de copil actor, a jucat în 19 episoade ale sitcom-ului ABC „Complete Savages” între 2004 și 2005 și a apărut pe tot parcursul sezonului 6 al serialului Fox TV „24” alături de Kiefer Sutherland.

„Copilăria mea a fost una grozavă”, a spus Ellingson într-un interviu din 2009, adăugând: „Am fost ocupat să fac lucrurile pe care le iubesc. Nu am regretat pentru că mi-am găsit pasiunea pentru actorie de la început.”

De asemenea, a jucat în diverse seriale TV de-a lungul anilor, inclusiv „General Hospital”, „Mad TV” și „Titus”. În 2006, Ellingson a apărut în filmul din perioada războiului „Scrisori de la Iwo Jima” și în comedia indie din 2007 „Walk the Talk”.

Cea mai cunoscută apariție a lui Ellingson este în „CSI: Miami”, unde a interpretat personajul Kyle Harmon timp de trei sezoane, între 2007 și 2010.

Potrivit paginii personale de Facebook a lui Ellingson, el se declara „îndrăgostit” pentru surfing, camping, drumeții și echitație, pe care le practica în timpul său liber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel