Actorul care-l interpretează pe Harry Potter a fost diagnosticat cu o maladie gravă
Data publicării:
Autor: Roman Iuliana
WhatsApp
harry-potter
harry-potter

Faima şi bogăţia nu l-au ferit pe unul dintre cei  mai populari actori de la Hollywood de o maladie extrem de gravă.

Starul din seria Harry Potter, Daniel Radcliffe, are probleme de sănătate. A  fost diagnosticat cu o boală rară: "cefaleea în ciorchine": o afecţiune care provoacă dureri extreme, doar într-o parte a craniului.

Actorul a povestit că până să afle care este de fapt cauza durerilor sale de cap, lua şi câte 12 calmante pe zi.

Din cauza problemelor de sănătate, Radcliffe a renunţat la mai multe proiecte încă de la începutul acestui an.

Daniel Jacob Radcliffe este un actor britanic, cel mai bine cunoscut pentru interpretarea personajului Harry Potter din filmele cu același nume, bazate pe bine-cunoscuta serie de cărți.

Daniel Radcliffe a apărut în anul 2006 în Sunday Times Risch List, care i-a estimat averea în jurul sumei de 14 milioane de lire sterline, ajungând unul dintre cei mai bogați tineri ai Marii Britanii.

A mai apărut o dată, în 2007, în topul celor mai bogați tineri britanici, ajungând pe locul 33 cu o avere estimată la 17 milioane de lire sterline. S-a spus că a câștigat 250.000 de lire pentru primul film Harry Potter, în jur de 5.6 milioane pentru al patrulea și 8 milioane de lire pentru Harry Potter și Ordinul Phoenix.

În ciuda averii, Radcliffe spune că nu are preferințe scumpe, însă singurele lucruri pe care într-adevăr cheltuiește bani sunt cărțile, deoarece citește destul de mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel