România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 19 mai, 09:18
Actor din Twilight, găsit MORT alături de iubita sa
Unul dintre actorii din seria „Twilight", Gregory Tyree Boyce, a fost găsit mort alături de iubita sa, în apartamentul din Las Vegas.

Unul dintre actorii din seria „Twilight", Gregory Tyree Boyce, a fost găsit mort alături de iubita sa, în apartamentul din Las Vegas, conform Daily Mail.

Biroul de medicină legală a orașului din statul american Nevada a confirmat moartea lui Boyce, în vârstă de 30 de ani, și a prietenei sale de 27 de ani, Natalie Adepoju, pe 13 mai. Cauza morții nu a fost dezvăluită. Sursele au transmis pentru TMZ că o substanță pulverulentă albicioasă a fost găsită în apartament, însă informația nu este confirmată de autorități.

Tyler Crowley din primul film „Twilight”

 

Boyce era cunoscut pentru interpretarea personajului Tyler Crowley, în primul film din seria „Twilight". Personajul său aproape a dat cu mașina peste Bella Swan, jucată de Kristen Stewart, înainte ca Edward Cullen, interpretat de Robert Pattinson, a apărut și a salvat situația.

„Vărul lui Greg s-a trezit și a observat că mașina lui era încă acasă. S-a îngrijorat fiindcă Greg trebuia să fie în LA. Vărul a intrat apoi în casă și i-a găsit", a explicat o sursă, pentru E! News.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro