Activitatea unui spital din țară, blocată după ce un angajat a accesat de pe calculatorul de serviciu filme pentru adulți și karate
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Activitatea unui spital a fost blocată pentru mai multe ore din cauza faptului că un angajat a accesat de pe calculatorul de serviciu filme pentru adulți și karate, iar sistemul s-a virusat. 

Activitatea unui spital din Târgu Neamț a fost blocată, după ce sistemul s-a virusat din cauza filmelor pentru adulți, transmite RealitateaPlus. Astfel, ambulanțele cu pacienți COVID au așteptat în curtea spitalului până la remedierea situației.

Calculatoarele Centrului de Primiri Urgențe s-ar fi blocat după ce un angajat al instituției ar fi accesat de pe calculatorul de serviciu filme pentru adulți și videoclipuri despre karate. Făptașul a fost surprins de camere de supraveghere. Fără calculatoare în spital nu pot fi introduse datele de contact ale pacienților în baza de date, iar blocarea sistemului a generat o problemă la nivelul întregii instituții. cazul a fost relatat chiar de conducerea spitalului, care a declarat că a fost demarată și o anchetă în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel