Activitatea unui local, suspendată după o petrecere cu 70 de persoane
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un local din Satu Mare a fost închis după ce patronul a acceptat organizarea unei petreceri la care au luat parte 70 de persoane. 

Aproximativ 70 de persoane au fost depistate la o petrecere într-un local din municipiul Satu Mare, activitatea firmei fiind suspendată de către poliţişti, informează, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), scrie Agerpres. 

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un local din Satu Mare se desfăşoară un eveniment privat. Astfel, în urma verificărilor desfăşurate de poliţişti, aceştia au identificat aproximativ 70 de persoane care participau la un eveniment privat în interiorul unui local. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au luat măsuri de sancţionare şi de suspendare a activităţii în localul respectiv, astfel toate persoanele au părăsit locaţia", precizează sursa citată.

Până în prezent, în Satu Mare s-au înregistrat 1.132 de cazuri de infectări, 537 vindecări şi 30 decese cauzate de noul coronavirus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel