Acţionarii Realitatea Media au cerut insolvenţa companiei. Sebastian Ghiță:toate țintele din contractul de management au fost atinse
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Elan Schwartzenberg şi administratorul Irina Chirică au cerut în instanţă admiterea unui plan de restructurare judiciară. Decizia instanţei va fi luată pe data de 07.09.2011.

Sebastian Ghiţă, care are un contract de management cu Realitatea Media, a declarat ca proprietarii Realitatea TV sunt spectatorii şi că activitatea companiei va continua fără dificultăţi.

Managerul companiei, Sebastian Ghiţă, a declarat pentru Reporter Virtual că auzise de această variantă. “Ştiam de această opţiune a acţionarului majoritar. Insolvenţa este o etapă din viaţa unei companii. Eu îmi voi păstra contractul de management. Adevaraţii proprietari ai RTV sunt telespectatorii”, a afirmat, sec, Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft.

Contactat de DeCe News, Sebastian Ghiță a mai precizat: ”toate țintele asumate prin contractul de management au fost atinse. Acest lucru ne face să credem că și pe viitor vom avea performanță”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel