Act caritabil, marca Sophia Loren
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sofia-Loren-0
Sofia-Loren-0

Sophia Loren, celebra actriţă italiană, a oferit spre vânzare, în cadrul unei licitaţii organizate, luni, în scopuri caritabile în localitatea Kemerovo din Siberia occidentală, o poşetă care i-a aparţinut, prețul obținut depăşind de aproape opt ori estimările iniţiale, potrivit Mediafax.

Special creată de designerul italian Giorgio Armani pentru Sophia Loren, poșeta roșie, ce a aparținut actriței premiată cu Oscar prentru rolul ţărăncii din "Ciociara" de Vittorio De Sica (1960) pentru cea mai bună actriţă în rol principal, a avut un preț de pornire la licitație de 900.000 de ruble (21.500 euro).

La sfârşitul licitaţiei, poşeta, pe care Sophia Loren a oferit-o guvernatorului acestei regiuni, Aman Touleev, în timpul vizitei pe care a întreprins-o în luna octombrie la Kemerovo în cadrul manifestării "Anul Italiei în Rusia", a fost adjudecată pentru 7 milioane de ruble (aproximativ 167.000 euro), identitatea cumpărătorului nefiind dezvăluită încă.

Fondurile obţinute în urma acestei licitaţii vor fi donate în sprijinul copiilor bolnavi din regiunea Kemerovo, a precizat viceguvernatorul provinciei, Alexei Sergheiev, citat de agenţia de presă rusă Interfax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel