Acestea sunt NOILE iPhone-uri 12. Vezi TOTUL înainte de evenimentul Apple de pe 13 octombrie
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: apple.com/apple-events/
Foto: apple.com/apple-events/
O nouă scurgere de informații a conturat și mai bine evenimentele care vor avea loc la prezentarea noilor iPhone 12 de pe 13 octombrie.

Conform The Verge, leaker-ul Kang prezice că vom vedea patru noi modele iPhone la eveniment, dar și un nouă mini-boxă portabilă smart numită HomePod. Astfel, Apple va lansa: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max. Toate cele 4 modele vor avea suport 5G mmWave. Ecranul OLED Super Retina XDR va fi disponibil pe toate modelele, iar Apple folosește ceramică în ecran pentru a-l face mai rezistent.

2. Foto: MacR... (leak_iphone_12_mini_72399900.jpg)

(stânga) iPhone SE, (mijloc) iPhone 12 mini, (dreapta) iPhone SE 2020. Foto: MacRumors

- iPhone 12 mini va avea un display de 5,4 inch și va costa 699 dolari. Va avea două camere principale, va fi negru, alb, roșu, albastru și verde și va putea avea până la 256 GB de stocare

- iPhone 12 va avea un ecran de 6,1 inch și va fi cu 100 de dolari mai scump, la 799 dolari. Acesta va avea aceleași culori și aceeași memorie de stocare ca varianta 12 mini, tot două camere, și va putea fi cumpărat mult mai rapid față de varianta mică.

- iPhone 12 Pro va avea tot 6,1 inch și va costa 999 dolari. Acesta va veni în culorile auriu, argintiu, grafit și albastru, iar stocarea va începe de la 128 GB și va putea ajunge până la 512 GB. Acesta va avea trei camere principale și una de realitate augumentată: una wide, una ultrawide, o a treia, de zoom, cu mărire optică x4, și un senzor LIDAR pentru AR.

- iPhone 12 Pro Max va avea un preț de 1.099 dolari, care va avea aceleași culori și aceeași capacitate de stocare precum 12 Pro. O diferență va fi camera de zoom, care va putea mări optic de 5 ori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel