Acest porcușor de Guineea adoarme doar pe muzică de pian. Imagini virale cu animalul care se relaxează... pe clape/VIDEO
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Un porcușor de Guineea pare că e mai răsfățat decât un copil!

Un videoclip absolut adorabil de pe TikTok a cucerit inimile a milioane de utilizatori și a devenit rapid viral. În imagini vedem cum o femeie așează cu grijă o păturică pufoasă deasupra clapelor de pian încât să fie un pătuț cât mai confortabil pentru porcușorul ei de Guineea.

După ce a pregătit locul, femeia pune porcușorul de Guineea pe păturică. Animalul se întinde liniștit și ascultă relaxat melodia interpretată la pian de stăpâna sa. Scena a strâns peste 70 de milioane de vizualizări și aproape nouă milioane de aprecieri în timp record.

@dindin.inparis Who’s here for the plop????? #piano #fyp #foryou #pianocover ♬ 原聲 - Dindin

„Este cel mai dulce moment pe care l-am văzut vreodată! Porcușorul de Guineea pare să iubească muzica.”/ „Uită-te la el cum stă și doarme pe muzică! Se pare că și animalele iubesc muzica la fel ca noi”/ „Nu pot să cred cât de calm este! Muzica de pian chiar are puteri vindecătoare.”/ „M-a binedispus ce am văzut” - sunt doar câteva din sutele de comentarii care au curs în subsolul postării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel