Acest porcușor de Guineea adoarme doar pe muzică de pian. Imagini virale cu animalul care se relaxează... pe clape/VIDEO
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Un porcușor de Guineea pare că e mai răsfățat decât un copil!

Un videoclip absolut adorabil de pe TikTok a cucerit inimile a milioane de utilizatori și a devenit rapid viral. În imagini vedem cum o femeie așează cu grijă o păturică pufoasă deasupra clapelor de pian încât să fie un pătuț cât mai confortabil pentru porcușorul ei de Guineea.

După ce a pregătit locul, femeia pune porcușorul de Guineea pe păturică. Animalul se întinde liniștit și ascultă relaxat melodia interpretată la pian de stăpâna sa. Scena a strâns peste 70 de milioane de vizualizări și aproape nouă milioane de aprecieri în timp record.

@dindin.inparis Who’s here for the plop????? #piano #fyp #foryou #pianocover ♬ 原聲 - Dindin

„Este cel mai dulce moment pe care l-am văzut vreodată! Porcușorul de Guineea pare să iubească muzica.”/ „Uită-te la el cum stă și doarme pe muzică! Se pare că și animalele iubesc muzica la fel ca noi”/ „Nu pot să cred cât de calm este! Muzica de pian chiar are puteri vindecătoare.”/ „M-a binedispus ce am văzut” - sunt doar câteva din sutele de comentarii care au curs în subsolul postării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel