Accidentul mortal de la Iași. Martor: Înainte de impact a sărit ceva din mașină
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Accident mortal Iași / Imagine de tookapic de la Pixabay
Accident mortal Iași / Imagine de tookapic de la Pixabay
Accidentul mortal de la Iași. Un martor susține că, înainte de impact, din autoturism ar fi sărit „ceva”.

O nouă ipoteză este avansată în cazul accidentului mortal de pe Șoseaua de Centură a Iașului. Conform unui martor care a asistat la scena de groază, băiatului i-ar fi sărit ceva din maşina înainte de impact, scrie BZI.

În accidentul produs pe Șoseaua Naţională Iași un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a pierdut viața.

Înainte de impact din autoturism ar fi sărit un material

Conform unor declaraţii făcute de un martor la accident, înainte de impact, din maşina lui Tudor Ștefan B. ar fi sărit „ceva”. Același martor spune că, atunci când a ajuns la accidentul rutier, a văzut un alt tânăr care a oprit maşina şi care i-a acordat un prim ajutor medical. Băiatul decedat ar fi avut capul spart, iar martorul a declarat că cel care i-a acordat primul ajutor a şi sunat la numărul unic de urgentă.

„Am auzit un zgomot, un zgomot puternic şi am venit să văd ce se întâmplă. Era un singur om în maşină, şoferul. Mai era un băiat, îl ajută şi a sărit prin parbriz. A venit băiatul ăla şi era inconştient, i-a ţinut el o compresie şi a chemat salvarea. Băiatul spunea că i-a sărit ceva înainte de a intra în parapet, i-a sărit ceva din maşina care a intrat în parapet. A sărit, dar avea şi viteza. Asta mi-a zis băiatul, avea şi viteză şi mi-a zis că a sărit ceva din mașină înainte de a intra în parapet”, a declarat martorul.

Vezi VIDEO pe BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel