Accidentul de pe DN 1, provocat de un tânăr. Situația traficului
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Accidentul de pe DN 1, de joi dimineața, a fost provocat de un tânăr din Dâmboviţa.

Patru persoane au fost internate în spitalul municipal Făgăraş, între care şi un copil de 12 ani, în urma accidentului care a avut loc joi pe DN 1 în zona localităţii Mândra, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

În urma accidentului au ajuns la Spitalul municipal din Făgăraş patru persoane şi nu trei cum s-a transmis iniţial. Este vorba despre o femeie de 44 de ani cu fractură gambă stângă, un bărbat de 25 şi unul de 30 de ani cu traumatisme toracice şi un băiat de 12 ani cu fractură de membru inferior drept, care a fost internat la secţia pediatrie a spitalului din Făgăraş, a afirmat purtătorul de cuvânt.

Accidentul a fost provocat de un şofer de 26 de ani din judeţul Dâmboviţa, care a făcut o depăşire neregulamentară intrând în coliziune cu un alt autoturism care venea din sens opus.

Citește și: Românul ucis în Londra era canotor. Adevărul despre viața "paznicului erou" Tudor Simionov

În această dimineaţă în jurul orei 7.45 un bărbat în vârstă de 26 de ani din judeţul Dâmboviţa care conducea un auto marca Opel pe DN1 dinspre Braşov către Sibiu, la km 229 a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un auto Dacia Duster care circula din sens opus. Conducătorii auto au fost testaţi alcooltest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Circulaţia pe DN1 a fost reluată pe ambele sensuri, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Citește și: Adolescent lovit de metrou, în stația Costin Georgian. Starea băiatului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel