Data publicării:

Accidente trase la indigo în centrul Capitalei. Zona în care doi tineri s-au aruncat în faţa autobuzului, la nici două săptămâni distanţă

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Accidente trase la indigo în centrul Capitalei. Zona în care doi tineri s-au aruncat în faţa autobuzului, la nici două săptămâni distanţă / Foto: Captură video Observator News
Accidente trase la indigo în centrul Capitalei. Zona în care doi tineri s-au aruncat în faţa autobuzului, la nici două săptămâni distanţă / Foto: Captură video Observator News

Două accidente misterioase s-au produs în centrul Capitalei.

Două accidente misterioase, trase la indigo, s-au produs în aceeaşi zonă a Capitalei, la nici două săptămâni distanță. Un tânăr de 23 de ani, originar din Indonezia, s-a aruncat, inexplicabil, în faţa unui autobuz.

În mod miraculos, el a scăpat cu viaţă. Imaginile de pe camera de bord a mijlocului de transport în comun arată un posibil gest premeditat. La fel s-a întâmplat şi acum 2 săptămâni. Exact în aceeaşi zonă, un alt tânăr s-ar fi aruncat în faţa autobuzului în acelaşi mod. Anchetatorii încearcă să afle acum dacă există vreo legătură între cei doi, transmite Antena 1.

Ce a surprins camera de bord a autobuzului

Accidentul s-a produs ieri pe bulevardul Magheru, una dintre principalele artere din Capitală. Şoferul STB mergea pe prima bandă şi se îndrepta spre următoarea staţie. Totul s-a întâmplat la 7 dimineaţa, iar potrivit unor surse, ar fi fost un act premeditat.

S-a întâmplat atât de repede, încât şoferul nu a apucat să facă nicio manevră pentru a-l evita pe tânăr. Individul s-a izbit brutal de parbriz şi a fost aruncat pe şosea. În urma impactului, geamul autobuzului s-a crăpat. Ulterior, șoferul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Tânărul a fost dus de urgenţă la spitalul Floreasca, a suferit răni uşoare, aşa că a fost externat.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească ce l-a determinat pe bărbatul din Indonezia să se arunce în faţa autobuzului, dacă el a vrut să se sinucidă sau a fost sub influenţa unor substanţe interzise. 

Un accident similar, produs acum două săptămâni în aceeași zonă

Un accident similar a avut loc chiar în aceeaşi zonă, în urmă cu două săptămâni. Imaginile surprinse de camera de bord arată cum individul a aşteptat apropierea autobuzului care circula tot pe linia 381 şi s-a aruncat efectiv în faţa lui. Pentru că cele două accidente par a fi trase la indigo, anchetatorii încearcă acum să afle şi dacă există vreo legătură între cele două cazuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel