Accidente pe drumurile din România. Update. Doi tineri au fost acroșați în Sibiu / Trei victime în Vrancea și alte trei în Bacău
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Fotografie de la Artyom Kulakov, pexels
Fotografie de la Artyom Kulakov, pexels
Mai multe accidente au avut loc pe drumurile din țară. 

Doi tineri au fost loviţi de un autoturism, duminică seara, în timp ce traversau strada, şoferul continuându-şi drumul, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 7, în localitatea Tălmaciu.

"Cei doi tineri, în vârstă de 16 şi 21 de ani, au fost accidentaţi şi transportaţi conştienţi la UPU Sibiu. Conducătorul autoturismului nu a oprit imediat după producerea accidentului rutier şi şi-a continuat deplasarea pe DN 7, având direcţia de deplasare spre judeţul Vâlcea. Poliţiştii rutieri desfăşoară activităţile specifice în vederea depistării acestuia în trafic şi luării măsurilor legale care se impun", precizează reprezentanţii IPJ Sibiu.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sibiu, tânărul în vârstă de 16 ani a suferit o fractură de membru superior şi un traumatism cranio-cerebral acut.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier. m 

Accident cu trei victime la Bacău

Trei persoane au fost rănite, duminică, într-un accident rutier produs la Buhuşi, în care au fost implicate două autoutilitare, transmite Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, Ema Tereş, a declarat că una dintre victime a rămas încarcerată.

"În urma accidentului au rezultat trei victime conştiente, preluate de ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. O persoană încarcerată a fost extrasă de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Buhuşi. Aceasta prezenta politraumatisme şi a fost predată Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă. 

Accident rutier cu trei victime rănite în Vrancea

Trei persoane au fost rănite, duminică, în urma unui accident produs pe DN 24, între localităţile Tişiţa şi Cosmeşti din judeţul Vrancea.

"Coliziunea a avut loc între două autoturisme, trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie) fiind preluate de ambulanţe. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, la faţa locului au intervenit o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere, precum şi echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

"Cele trei victime au fost evaluate, preluate şi transportate la spital de ambulanţele SAJ prezente la faţa locului. Pompierii militari au asigurat măsurile PSI şi au sablat carosabilul", precizează reprezentanţii ISU Vrancea.

O femeie s-a răsturnat cu microbuzul pe care îl conducea

O femeie în vârstă de 30 ani a fost rănită, duminică, după ce s-a răsturnat cu microbuzul pe care îl conducea, în oraşul Bicaz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că în microbuz se afla şi fiica femeii, în vârstă de un an şi patru luni, care nu ar fi fost rănită.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o femeie în vârstă de 30 ani, din Bicaz, conducea un autovehicul 8+1 locuri, pe strada Barajului, în localitatea Bicaz, urmare a unei defecţiuni tehnice, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

RCA: Se schimbă regulile. Cum va fi făcută constatarea pe cale amiabilă

Polițele de asigurare obligatorie de răspundere civilă pentru autovehicule RCA vor funcționa după alte principii începând cu 10 septembrie, când intră în vigoare Norma 18/2022 a Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), iar trei dintre acestea sunt foarte importante din perspectiva consumatorilor și a potențialilor păgubiți din accidente rutiere. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel