Accidente pe bandă rulandă, astăzi, 22 martie 2023, pe șoselele din România. Zece persoane implicate, dintre care 3 rănite și una decedată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astăzi, 22 martie 2023, mai multe accidente au avut loc pe șoselele din România.

Accident în SIBIU

Trei persoane au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 1, în zona oraşului Avrig, circulaţia rutieră fiind blocată pe ambele sensuri, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

"Din cauza unui accident în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism, circulaţia este oprită temporar pe DN 1 Sibiu - Făgăraş, pe centura localităţii Avrig, judeţul Sibiu. În urma impactului, trei persoane necesită îngrijiri medicale", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, circulaţia autoturismelor a fost deviată temporar prin oraşul Avrig.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a anunţat că la locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

"Din primele informaţii sunt implicate un autoturism şi un camion care transporta pietriş. Echipajele medicale evaluează trei persoane implicate în accident", au transmis reprezentanţii ISU Sibiu. 

Accident în VASLUI

Un autoturism în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat, miercuri, pe DE 581, în localitatea Tutova, pompierii intervenind în zonă pentru asigurarea măsurilor PSI, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Potrivit sursei citate, în urma producerii accidentului, cele cinci persoane au reuşit să se autoevacueze.

"Detaşamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD tip B2 şi echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea şi acordarea primului ajutor persoanelor aflate într-un autoturism care s-a răsturnat pe DE 581 ( DN 24), în localitatea Tutova. Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, cu scurgeri de lichide combustibile. În autoturism se aflau cinci persoane, care s-au autoevacuat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului. 

Accident în CLUJ

Un bărbat de 63 de ani a murit, iar o femeie a suferit multiple traumatisme, în urma unui accident rutier care a avut loc, miercuri, la ieşirea de pe A3 spre Nădăşelu, circulaţia rutieră în zonă fiind blocată pe ambele sensuri, informează reprezentanţii ISU şi ai IPJ Cluj.

"Pompierii de la Detaşamentele 1 şi 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut la coborâre de pe A3, spre Nădăşelu. În accident au fost implicate un autoturism şi un autocamion. Două persoane au fost încarcerate în autoturism şi extrase de pompieri. Unui bărbat i se aplică manevre de resuscitare. O femeie, conştientă dar cu multiple traumatisme, va fi transportată la spital de ambulanţa SMURD. La misiune iau parte trei autospeciale, două ambulanţe SMURD şi una SAJ. Din păcate, a fost declarat decesul bărbatului de aproximativ 60 de ani", se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, circulaţia auto în zonă este blocată temporar, pe ambele sensuri de mers.

"Accident rutier produs între un autocamion şi un autoturism, la ieşirea de pe A3 - Nod rutier Nădăşelu. Din primele verificări efectuate rezultă că la ieşirea de pe autobanda A3, autoturismul, condus de un bărbat de 63 de ani, a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule, condus din direcţia opusă, de un bărbat de 53 de ani. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului de 63 de ani. O femeie, în vârstă de 57 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, a fost transportată la o unitate medicală. Momentan circulaţia este blocată pe amblele sensuri", precizează informarea IPJ Cluj. 

Sursa: Agerpres

- Image by fxquadro on Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel