Accidente în lanț pe Autostrada Soarelui. Sondaj: Cine e de vină?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
În 5 noiembrie, 60 de mașini au fost implicate într-un accident în lanț deosebit de grav produs pe Autostrada Soarelui. Atunci a fost de vină ceața. Astăzi, mai multe accidente s-au produs pe aceeași A2. 

Într-un loc s-au lovit zece mașini, în altul șapte, în altul patru, în altul două. Toate în același timp. 

Infotrafic din cadrul Poliției Române a avertizat, miercuri dimineață, cu privire la polei, chiar înaintea producerii primelor două accidente. Combinat cu ceața, poleiul a dus la șapte accidente pe A2. Echipajele SMURD sunt în alertă. Intervine și elicopterul SMURD pentru o persoană rănită grav. 

La accidentul din 5 noiembrie, vorbeam despre vina șoferului, care, teribilist fiind, nu a adaptat viteza la condițiile meteo. Astăzi, poliția română ne precizează că ”accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei”. 

Cu toate acestea, mai aflăm că, neavând un contract de deszăpezire, pe Autostrada Soarelui nu a fost dat, în zonele unde a fost semnalat poleiul- căci nu este continuu- cu material antiderapand. CNADNR nu a vrut să comenteze cu privire la aceste aspecte, însă a intrat într-o ședință de criză. CNADNR va fi amendată pentru că nu a intervenit cu material antiderapant. 

Prin urmare, de vină sunt șoferii teribiliști sau ineficiența instituțiilor statului care cu două săptămâni înainte de intrarea oficială în iarnă, nu are contract pentru a preveni astfel de accidente? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel