UPDATE/ Accidente grave pe șoselele din România în a treia zi de Paște
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
O femeie a rămas încarcerată în maşină şi a avut nevoie de ajutorul pompierilor, iar mai mulți tineri și minori au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE:

Accident rutier în Ariceştii Rahtivani. A decedat şi pasagerul din autoturism

Un pasager din vehiculul implicat în accidentul de marți din comuna Ariceştii Rahtivani, pe DJ101I, nu a reacționat la manevrele de resuscitare și a fost oficial declarat decedat, conform declarațiilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova.

În accident au fost implicate o autocisternă (fără încărcătură) şi un autoturism în care se aflau două persoane.

În autocisternă se aflau doi ocupanţi, care nu au suferit leziuni.

La locul accidentului, intervenția a fost asigurată de pompierii militari din Detașamentele 1 și 2 Ploiești, care au sosit cu o autospecială de stingere, una pentru descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, conform informațiilor furnizate de reprezentanții ISU.

Știre inițială:

"Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs luni, pe DJ 401, în localitatea Hotarele. În accident a fost implicat un singur autoturism, găsit în afara părţii carosabile. Una dintre persoane era blocată în maşină. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca şi Staţiei Colibaşi, cu două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare şi trei ambulanţe SAJ. O femeie, în vârstă de 44 de ani, a fost extrasă de pompieri din interiorul maşinii. Aceasta şi alte două persoane, cu vârste de 14, respectiv 21 de ani, au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital", se arată într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu.

Prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului, pompierii s-au asigurat de măsurile de prevenire a incendiilor. Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

Accident grav în Maramureș 

"Pompierii Detaşamentului "Cpt. Marchiş Adrian" Baia Mare au fost alertaţi cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Satu Nou de Jos. La locul evenimentului s-au deplasat echipajul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD şi 3 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ). Au rezultat 4 victime, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, dintre care una rămasă încarcerată. S-a intervenit pentru extragerea acesteia, victima fiind inconştientă. În urma evaluării medicale s-a constatat faptul că două dintre victime au suferit diferite traumatisme", a precizat Adriana Şanta, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

Toate cele patru victime sunt transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare de către echipajele aflate la faţa locului, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel