Accidentare. Alibec, retragere. Risc mare pentru atacant
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Denis Alibec a intrat într-un con de umbră al carierei, iar problemele medicale se pare că nu-i dau pace, scrie Prosport. 

Gabi Balint, cel care a fost nevoit să-şi încheie cariera din cauza unei accidentări, îl sfătuieşte pe atacantul FCSB-ului să facă tot posibilul să se recupereze şi să nu forţeze intarea pe gazon.

"Eu cred că e prea departe să te gândeşti că nu vrei să evoluezi, pentru că te-a certat cineva. A, că eşti accidentat.... Există un doctor la echipă. Adică au o problemă şi nu vor să forţeze? Asta e adevărată, se poate!

Adică să nu te simţi 100% şi atunci să preferi să nu joci, pentru că dacă o faci şi nu joci bine toate criticile tot asupra ta se abat.

Uite, eu în Spania mi-aduc aminte că dupa prima operaţie am forţat, am vrut să joc şi aveam un meci cu Real Madrid acasă. Mi se umflase genunchiul, dar m-am dus la doctor şi l-am pus să-mi scoată lichidul cu o siringă şi să-mi bage şi anestezie ca să joc. Am făcut o mare prostie, pentru că imediat după acel meci a urmat a doua operaţie şi a trebuit să mă retrag din fotbal", a povestit Gabi Balint, la Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel