UPDATE: Tatăl era beat / Accident tragic. Copil de un an mort, după ce a fost lovit de maşina condusă de tatăl lui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Un copil de un an a murit după ce a fost lovit de mașina condusă de tatăl său.

UPDATE: Bărbatul care a produs accidentul mortal a cărui victimă a fost fiul său în vârstă de un an se afla sub influenţa alcoolului, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, în momentul producerii accidentului, bărbatul din Vorniceni avea o concentraţie alcoolică de 1,37 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

"Ulterior, tânărul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a fi recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale", a afirmat Nenişcu.

_________________________________________________

Un copil de un an a murit, joi, după ce a fost lovit de maşina condusă de tatăl său, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în curtea unei locuinţe din comuna Vorniceni, în timpul unei manevre de mers înapoi pe care o efectua tatăl copilului. În acest caz a fost întocmit un doar penal pentru ucidere din culpă. 

Un alt copil de doar zece luni și-a pierdut viața, astăzi, într-un accident

Un copil de zece luni a murit, iar doi adulți au fost transportați la spital după o coliziune între un autoturism și un autocamion, scrie Agerpres.

Potrivit comunicatelor Poliției și ISU Bihor, accidentul a avut loc joi după-amiază în localitatea bihoreană Poclușa de Barcău, pe DN 19E, între o autobasculantă încărcată cu nisip și un autoturism în care se aflau patru adulți și un copil de zece luni, aflat într-un scaun special pentru copii. Pasagerii autoturismului s-au autoevacuat, însă copilul a fost găsit în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, nu a putut fi salvat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel