Data actualizării:
Data publicării:

Accident teribil pe DN 14 între un microbuz cu persoane și un autoturism. A fost activat Planul Roșu de Intervenţie - UPDATE / FOTO

Autor: Cristian Cîșleanu | Categorie: Stiri
WhatsApp

A avut loc un accident pe DN 14 între un microbuz și un autoturism.

Update:În urma evaluării medicale la fața locului, toate cele 7 persoane implicate în evenimentul rutier au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Update: Şapte persoane implicate în accidentul rutier petrecut marţi seara pe DN 14 Mediaş - Sighişoara sunt evaluate medical la faţa locului, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Conform sursei citate, nu sunt persoane încarcerate.

Foto: IGSU

Știrea inițială: Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează marţi seara că pe DN 14 Mediaş - Sighişoara, la ieşire din municipiul Mediaş, în judeţul Sibiu, s-a produs un accident rutier între un microbuz de 8+1 persoane şi un autoturism, conform Agerpres.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că, având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă, la nivelul judeţului Sibiu a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

La locul intervenţiei au fost alocate o autospecială de stingere, două ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi trei ambulanţe SAJ, precizează IGSU.
Foto: IGSU

Intervenţia este în dinamică.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în urma acestui accident, conform primelor date, şase persoane din microbuz ar fi suferit leziuni, dar sunt conştiente, urmând să primească îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel