Accident teribil în Gorj. Au intrat cu mașina în plin într-un copac. O femeie a murit pe loc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: ISU Gorj
Foto: ISU Gorj
O femeie a murit, iar un bărbat este în stare gravă după ce un autoturism a ieșit de pe șosea și a lovit frontal un copac. 

În această dimineață pompierii din Gorj fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un grav accident de circulație produs pe rază localității Pojogeni în care a fost implicat un autoturism care a lovit frontal un copac.

La față locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și două echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că în urmă impactului au rezultat două victime, o femeie în vârstă de 58 de ani și un bărbat în vârstă de 61 de ani, care erau încarcerate.

”Colegii noștri au intervenit pentru extragerea victimelor din autovehicul. Ambele victime erau inconștiente! Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele de intervenție, medicul sosit la față locului a constatat decesul femeii! Bărbatul este în stare gravă și a fost preluat de către un echipaj din cadrul SAJ Gorj”, a anunțat ISU Gorj. 

Polițiștii au deschis o anchetă în urma acestui accident grav pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

Trafic restricționat pe A1, București - Pitești

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi 18 august a.c., pe sensul către capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, circulația este restricționată pe a doua bandă, între km.12-16, pe raza localității Ciorogarla, județul Argeș pentru colectarea nisipului din panourile mediene.

De asemenea, la km 27-28, pe raza localității Bolintin-Vale,sensul spre Pitești, banda nr. 2 va fi restricționată pentru înlocuirea parapetului median. Interval orar 08:00-16:00

”Recomandăm rularea cu viteză redusă în zona lucrărilor, semnalizați din timp intenția de schimbare a benzii de circulație, efectuând manevra după o temeinică asigurare!”, au anunțat polițiștii.                                                                                                                                                                                                                                   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel