Cinci oameni au murit într-un accident rutier grav pe A1 București-Pitești. Au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri / Update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
ISU
ISU
Accident rutier grav pe A1 București-Pitești! Au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri. Cinci oameni au murit.

UPDATE: În urma acțiunilor pentru descarcerare, au fost identificate cinci persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri.

Știrea inițială:

„Accident rutier, pe A1 București-Pitești, la km 17, sensul spre București. Au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri. Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două tiruri, accesul către victime fiind extrem de dificil. Se acționează pentru descarcerare. Intervin ISUBIF și ISU Giurgiu”, a transmis ISU.

„În auto de culoare albastru a fost o persoană încarcerată. În TIR-ul de culoare galben a fost găsit șoferul, descarcerat în urmă cu scurt timp, conștient.


În TIR-ul gri a fost găsit șoferul, fără probleme medicale. Între cele două TIR-uri este un vehicul, deformat în mare măsură, în interiorul căruia nu se poate determina numaăul de persoane”, a mai transmis ISU.

„Victima din auto albastru a fost transportată de elicopter SMURD la Spital Floreasca. Șoferul din TIR galben este în evaluare SMURD, la fața locului, urmează a fi transportat la spital”, a mai zis ISU.

„Acționează Detasamentul Special de Salvatori cu Autospecială pentru Descarcerare Grea, Containerul Multirisc cu echipamente pentru intervenția de descarcerare, autospeciale de stingere, SMURD și Serviciul de Ambulanță Giurgiu. Traficul este blocat pe sensul spre București. Elicopter SMURD a revenit la locul intervenției”, conform ultimelor informații.

2. -imagine fara descriere- (accident-masina_62996600.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel