Accident rutier grav Caraș-Severin. Cetățean bulgar decedat
Data publicării:
Autor: Cătălin Șerban
WhatsApp
Sursa: IPJ OLT
Sursa: IPJ OLT
Un cetăţean din Bulgaria a decedat, joi dimineaţă, într-un accident produs pe DN 6, între localităţile Topleţ şi Băile Herculane.

  La locul accidentului, la această oră, se circulă dirijat, pe un singur sens, informează IPJ Caraş-Severin.

'Din primele cercetări rezultă faptul că un autoturism înmatriculat în Bulgaria, în timp ce se deplasa din direcţia Topleţ spre Băile Herculane, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă. În urma accidentului rutier, din păcate, a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un cetăţean bulgar de 61 de ani. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În prezent, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Punctul de lucru Băile Herculane şi un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului de pompieri Caransebeş.

De asemenea, la locul accidentului s-au deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Băile Herculane şi, în sprijin, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Orşova.
Şoferului autotrenului i s-au acordat îngrijiri, nefiind necesară transportarea acestuia la o unitate medicală, relatează AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel