Accident pe DN7. Trafic blocat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
foto ilustrativ
foto ilustrativ
Trafic blocat, în judeţul Sibiu, pe DN7, din cauza unui accident rutier.

Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe DN7 Râmnicu Vâlcea –Sibiu, a fost reluată, pe un fir alternativ în ambele sensuri la kilometrul 247(localitatea Boiţa). Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

Ştirea iniţială: Două persoane au fost rănite, miercuri dimineaţa, într-un accident petrecut pe Valea Oltului în care au fost implicate două autoturisme şi două autotrenuri, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter. Potrivit sursei citate, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pe DN 7, la km 246, la locul accidentului.

"Pe DN 7, şoferul unui turism condus spre Sibiu a derapat şi a intrat în coliziune cu parapetul lateral dreapta, iar turismul care îl urma şi al cărui şofer a oprit imediat după eveniment, a fost lovit în spate de un ansamblu TIR, răsturnându-se. Apoi, TIR-ul a pătruns pe contrasens, în coliziune cu alt ansamblu TIR, de asemenea oprit. Şoferii celor două turisme sunt răniţi, conştienţi. Traficul este blocat total", a explicat Elena Welter. Cei doi şoferi răniţi au fost transportaţi la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu, conştienţi, "cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral", potrivit purtătoarei de cuvânt a Ambulanţei Sibiu, Liliana Blaga.

Vezi şi: Brexit. Parlamentul britanic, VOT decisiv

Expoziția "Pictori români în Franța", de Ziua Culturii Naționale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel