Accident pe DN2. Persoană rănită grav: Nu prezintă semne vitale. Trafic blocat pe ambele sensuri
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Accident/ foto ilustrativ
Accident/ foto ilustrativ
Un accident grav s-a produs în această dimineață în Ilfov, pe DN2. 

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 București-Urziceni, în apropierea localității Afumați, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, eveniment soldat, potrivit primelor date, cu rănirea gravă a unei persoane, ce nu prezintă semne vitale.

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri și se estimează reluarea normală a circulației în 60 de minute” a anunțat Poliția Română. 

Atenție la cum conduceți! Ceață densă în mai multe județe

Inspectoratul General al Poliţiei Române mai ”informează că pe mai multe artere rutiere de pe raza județelor Argeș, Olt, Dolj, Caraș-Severin, Constanța, Tulcea, Călărași, Giurgiu și Teleorman, ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

De asemenea, este semnalată ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 150 de metri, pe autostrada A1 București-Pitești, pe tronsonul kilometric 11 (Centura București) – 49 (Corbii Mari, jud.Dâmbovița).

Recomandăm conducătorilor auto să folosească în mod corespunzător luminile din dotarea autovehiculelor, evitarea opririi pe benzile de circulație, reducerea vitezei de deplasare și mărirea distanţei de siguranță dintre autovehicule. Evitați manevrele riscante în condiții de vizibilitate redusă!”. 

Luminile de întâlnire, CRUCIALE în evitarea accidentelor

Titi Aur, specialist în conducere defensivă, a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, de ce aprinderea luminilor de întâlnire în trafic este extrem de importantă pentru evitarea unor accidente: ”Dacă tot aprindem luminile şi vrem să învârtim acel comutator de lângă volan, hai să îl învârtim până la capăt. Pentru că dacă învârtim doar până la jumătate şi se aprind poziţiile, acele becuri care nu se văd, mai bine nu ne obosim. Trebuie să aprindem faza de întâlnire, care e şi obligatorie în afara localităţii. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel