Accident pe DN1, spre munte. Trafic blocat, trei minori răniţi. Val de accidente în weekend
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Traficul spre munte, pe DN1, este blocat complet, după un accident la ieşirea din Comarnic spre Sinaia. Trei minori şi un adult au fost răniţi. 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 1 Ploiești-Brașov, la ieșire din localitatea Comarnic spre Sinaia, județul Prahova.

ISU Prahova anunță că în cele două mașini implicate se aflau șapte persoane, din care trei minori.

Polițiștii susțin că traficul rutier este oprit pe sensul către Brașov, fiind dirijat pe celălalt fir. Valorile de trafic sunt ridicate în ambele direcții, scrie Mediafax.

Tânăr de 16 ani din Vâlcea, cu maşina în râpă 

Un tânăr de 16 ani a căzut duminică dimineața cu mașina pe care o conducea într-o râpă de 20 de metri, în localitatea Fedeleșoiu, județul Vâlcea. Din primele date ale polițiștilor de la IPJ Vâlcea, se pare că tânărul de 16 ani se afla la volan, singur în mașină, și ar fi pierdut controlul mașinii și ar fi căzut aproximativ 20 de metri, într-o râpă.

Conform ISU Vâlcea, victima a rămas încarcerată.

Pompierii l-au extras pe tânăr și l-au predat unui echipaj al Ambulanței.

Pompierii militari au intervenit cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Accident cu ATV-ul la Arad. O femeie şi copilul ei, loviţi pe trotuar 

Potrivit IPJ Arad, polițiștii au fost sesizați sâmbătă după-amiaza prin apel la 112 cu privirre la producerea unui accident pe strada Cocorilor din municipiul Arad.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al ambulanței.

Din primele verificări a reieșit că o femeie de 31 de ani din Arad care se afla pe trotuar împreună cu fiul ei de 3 ani ar fi fost accidentați de un bărbat care conducea un ATV, acesta părăsind locul accidentului.

Femeia și copilul au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior, bărbatul s-a predat, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel