Accident pe DJ 709 soldat cu două decese
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
A avut loc un accident rutier grav pe DJ.709.

Vineri seară, în jurul orei 21:20, a avut loc un accident rutier grav pe DJ.709 în afara localității Horia, anunță IPJ Arad.

Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 29 de ani, din municipiul Arad care conducea un autoturism pe DJ 709 din Horia spre Arad, a părăsit partea carosabilă și a intrat pe sensul opus de mers, accidentând doi bărbați.

În urma impactului, cei doi bărbați au decedat, potrivit Mediafax.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale.

Citește și: Locul din Cluj-Napoca unde totul se blochează. Calea ferată care face viața șoferilor un calvar

Situații rușinoase, desprinse din secolul trecut, se petrec zilnic, în zona Tăieturii Turcului din Cluj-Napoca, acolo unde șoferii și ambulanțele stau în trafic, zeci de minute, din cauza infrastructurii auto și feroviare rămase în urmă. O mare contribuție la aglomerația de pe drum, atât dinspre Baciu, cât și dinspre Cluj-Napoca, o are trecerea cu calea ferată, precum și administrația locală/județeană/națională, care de ani buni se încurcă în bani și promisiuni electorale pe Facebook. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel