Accident mortal Vatra Dornei. Șoferul care a „pierdut” cinci tone de semințe, găsit de polițiști
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Accident mortal Vatra Dornei / Imagine de ktphotography de la Pixabay
Accident mortal Vatra Dornei / Imagine de ktphotography de la Pixabay
Accident Vatra Dornei. Șoferul care a „pierdut” cinci tone de semințe de floarea-soarelui, în locul unde au murit doi oameni, a fost găsit de polițiști.

Polițiștii de la Vatra Dornei au continuat cercetările în cazul accidentului de la mijlocul lunii ianuarie în care au murit doi oameni, la ieșirea de pe Mestecăniș spre Vatra Dornei, unde un microbuz a derapat pe carosabilul cu aderență foarte scăzută și s-a lovit violent de parapet, scrie Monitorul de Suceava

După accident s-a constatat că suprafața carosabilă era nefiresc de alunecoasă, iar o analiză mai atentă a arătat că pe asfalt sunt semințe de floarea-soarelui strivite. Practic, pe o porțiune de câteva sute de metri, căzuse o mare cantitate de semințe, dintr-un vehicul greu. Deși părea o misiune foarte grea, după zile de muncă, polițiștii au reușit să identifice vehiculul greu din care au căzut în jur de 5 tone de semințe de floarea-soarelui. Șoferul a recunoscut că a sesizat pierderea și s-a întors la fața locului, însă din păcate nu a anunțat vreo autoritate. 

Deocamdată, față de respectivul șofer nu s-a luat vreo măsură și nici nu este pus sub acuzare, însă identificarea sa era esențială, având în vedere că în dosar s-a dispus o expertiză care trebuie să stabilească, printre altele, dacă există legătură de cauzalitate între starea carosabilului și accident.

Sursă: Monitorul de Suceava 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel