Accident mortal pe E583. Două maşini şi o căruţă au fost implicate
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Un accident grav a avut loc pe DN28 (E583) vineri seară. 

Un şofer şi un cal au murit în urma unui accident rutier produs, vineri seara, pe DN 28 (E 583), la ieşirea în oraşul Podu Iloaiei, între două autoturisme şi o căruţă.

Potrivit Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi, la locul evenimentului rutier s-au deplasat două echipaje de intervenţie, o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi şi un echipaj de prim ajutor calificat.

"La sosirea echipajelor de intervenţie la locul evenimentului rutier s-a constatat că în accidentul rutier sunt implicate două autoturisme şi o căruţă, într-un autoturism este o persoană decedată, în cea de-a doua maşină trei persoane s-au autoevacuat conştiente. În căruţă sunt două persoane, conştiente. Persoanele din autoturism sunt evaluate medical, persoanele din căruţă refuză evaluarea medicală. Calul atelajului este mort", a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt în cadrul ISU Iaşi.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Iaşi - Podu Iloaiei, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, scrie Agerpres.

Accident grav şi la Suceava 

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost grav rănit într-un accident rutier produs, vineri, pe raza localităţii Călugăreni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Sursa citată a precizat că accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre autoturismul condus de tânărul rănit şi un autobuz de transport persoane.

În urma evenimentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat, a fost extras de către un echipaj de descarcerare ajuns la locul accidentului şi predat cadrelor medicale şi paramedicale.

După ce a primit ajutor de urgenţă la faţa locului, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri de pecialitate şi tratament.

În autobuzul implicat în accident se afla doar şoferul, care nu a necesitat îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit pompieri militari de la Detaşamentul Suceava cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, iar în sprijinul acestora a ajuns şi un echipaj de la SAJ Suceava. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel