Accident cu 4 morți pe o stradă din Sibiu. Un alt șofer a murit pe DN1, la Veștem, după ce s-a răsturnat cu TIR-ul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în județul Sibiu. Șoferul unui TIR a murit pe loc.

Un șofer de tir a murit în urma unui accident produs pe DN1, în județul Sibiu. Autotrenul care transporta băuturi răcoritoare s-a răsturnat pe șosea, iar traficul este îngreunat, scrie Mediafax. 

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe DN1, la kilometrul 299, în zona statiei CFR Vestem. Un tir înmatriculat în județul Prahova, condus pe direcția Vâlcea – Sibiu, a lovit un cap de pod, s-a răsturnat pe șosea și a lovit parapetele. drumului.

Șoferul a murit în urma impactului, au anunțat reprezentanții IPJ Sibiu. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

Traficul se desfășoară îngreunat in ambele direcții.

Accident grav și în Sibiu. 4 persoane decedate

Un alt accident rutier a avut loc de dimineață în municipiul Sibiu, Calea Șurii Mici între un autoturism și un autocamion. Din primele informații sunt implicate patru persoane, toate încarcerate.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu următoarele forțe: un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de pompieri militari și un echipaj de descarcerare.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a vedea exact cum s-a produs acest accident grav și cine se face vinovat. 

”Pe Calea Șurii Mici, intersecție cu DN 7H, a avut loc o coliziune între un autoturism SUV și un ansamblu TIR. Patru victime, din autoturism, sunt decedate. Traficul este blocat total”, a anunțat IPJ Sibiu. 

Restricții de circulație în județul Vâlcea

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 23 iulie, traficul se desfășoară restricționat pe mai multe artere rutiere din județul Vâlcea, pentru efectuarea unor lucrări, după cum urmează: 

- DN 64 km 105+960 - km 108+111 pe raza localităților Mihaesti- Stolniceni,  se lucrează la frezare parte carosabilă si asternere  covor asfaltic între orele 7:00 - 16:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 3 din 4 benzi dirijată de indicatoare rutiere .

-DN 7 km 207+000-214+000,pe raza localităților -Brezoi-Calinesti, se aplica marcaje rutiere intre orele 8:00-14:00 .Circulatia rutieră se desfășoară pe 1/2 cale, dirijat cu piloti de circulație.

-DN 7  km 188+000 - km 189+000  pe raza localităților   Gura Vaii -Seaca se executa reparatii asfaltice intre orele 06:30 - 14:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale dirijat de piloți de circulație.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor la partea carosabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel