Urmărește emisiunea live
Accident MORTAL: membrii echipei Dunărea Călărași implicați. Două persoane au murit
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
O mașină în care se aflau antrenorii Dunării Călărași a fost implicată într-un accident. Două persoane au murit, iar alta este în comă.

Un accident mortal în care au fost implicați mai mulți oameni din stafful lui Dan Alexa a avut loc miercuri seară. În accident a fost implicat și un autovehicul. Cei de la Dunărea Călărași se întorceau din deplasarea de la Brăila. 

Clubul sportiv a declarat că două persoane au murit în accidentul petrecut în localitatea Drajna, județul Prahova. O altă persoană este în comă.

Potrivit clubului, doua persoane si-au pierdut viata in coliziunea petrecuta in localitatea Drajna, judetul Prahova.

"În această seară, la întoarcerea de la meciul disputat la Brăila, o mașină aparținând clubului nostru în care se aflau membrii staff-ului tehnic a fost implicată într-un tragic accident rutier. Componenții echipei noastre sunt în stare stabilă și sunt supuși unor investigații la Spitalul Județean Călărași", transmite clubul printr-un comunicat de presă.

[citeste si]

Potrivit ProSport, membrii staffului Dunării Călărași care s-au ales cu răni sunt Nicolae Iorga, cu fractura de bazin și Alexandru Muntanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel