Accident mortal. Pompierii au tăiat mașina să scoată victimele
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: ISU Bistrița-Năsăud
FOTO: ISU Bistrița-Năsăud
O persoană a decedat, iar o alta a fost rănită după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un șanț. Pompierii au fost nevoiți să taie autovehiculul pentru a scoate victimele încarcerate. 

Modulul SMURD a intervenit de urgență în localitatea Rusu Bârgaului, județul Bistrița-Năsăud, la un accident rutier cu două victime încarcerate.

Echipaje de intervenție au găsit două victime de sex masculin încarcerate. Pompierii militari care încadrează echipajele de descarcerare au procedat la decopertarea totală a autoturismul pentru a extrage victimele, susțin reprezentanții ISU. 

O persoană decedată, iar alta rănită 

”Pasagerul din dreapta a fost extras conștient, prezenta multiple traumatisme și a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Conducătorul auto a fost extras în stop cardiorespirator, imediat a fost început protocolul de resuscitare însă, din pacate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul accidentului”, a mai precizat sursa citată. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel