Accident de microbuz pe DN22B. Trafic restricţionat. Update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
foto ilustrativ
foto ilustrativ
Un grav accident rutier s-a produs joi dimineaţa pe şoseaua dig Brăila - Galaţi (DN 22B).

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Brăila, traficul rutier pe pe şoseaua dig Brăila - Galaţi (DN22B) s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni frontale dintre un microbuz şi un autoturism, circulaţia fusese întreruptă pe ambele sensuri la km 7.

Ştirea iniţială: O persoană a murit în urma unui accident rutier petrecut joi dimineaţă, pe şoseaua dig Brăila - Galaţi (DN 22B), în care au fost implicate un microbuz de călători şi un autoturism, a informat centrul Infotrafic din Poliţia Română. Circulaţia rutieră în zona producerii accidentului este întreruptă pe ambele sensuri de mers. 

"Pe şoseaua dig Brăila - Galaţi (DN22B), la km 7, pe raza judeţului Brăila, a avut loc o coliziune frontală între un microbuz de persoane (în care se aflau doar şoferul şi un pasager) şi un alt autoturism. În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat. Circulaţia rutieră este întreruptă pe ambele sensuri", potrivit centrului Infotrafic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel