Data publicării:

Accident în lacul de la Cernavodă. Bilanțul morților este dezastruos

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
646x404
646x404

Mai mulți oameni au murit duminică seară într-un accident la Cernavodă (judeţul Constanţa), după ce maşina în care se aflau a plonjat în apele reci ale unui lac din apropierea centralei nucleare.

[caption id="attachment_413146" align="alignleft" width="310"] FOTO: Adevarul.ro[/caption]

Pompierii militari au reuşit să scoată autoturismul din apă după patru ore, cu ajutorul scafandrilor şi al unei macarale de mare tonaj. În urma teribilului accident, trei copii, doi bărbaţi şi o femeie și-au pierdut viața.

După primele cercetări, anchetatorii cred că maşina de teren circula cu viteză mare şi unul dintre cauciucurile din faţă s-a spart. Şoferul, un bărbat de 44 ani, a încercat să frâneze, dar a lovit în plin o bordură de beton şi un parapet. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în lac.

Maşina ajunsese pe fundul lacului adânc de şapte metri, aşa că niciuna dintre cele şase persoane aflate în ea nu a supravieţuit. Trupurile neînsufleţite ale celor cinci victime găsite au fost transportate la morga Cimitirului Central din Constanţa, pentru necropsie, notează Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel