Accident la Timişoara. Trei fetiţe de 6, 8 şi 11 ani au fost rănite
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Trei copile cu vârsta de 6, 8 şi 11 ani au fost rănite în urma unui accident din Timişoara. 

Patru persoane au fost rănite, între care şi trei fetiţe cu vârste de 6, 8 şi 11 ani, într-un accident produs sâmbătă seara pe Calea Şagului din municipiul Timişoara, în urma coliziunii unui autoturism cu o autoutilitară, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

Un bărbat în vârstă de 21 de ani a condus un autoturism pe Calea Şagului din municipiul Timişoara spre localitatea Şag din judeţul Timiş, iar la un moment dat a intrat în coliziune faţă-spate cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 39 de ani, care circula regulamentar în faţa sa. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în două autoturisme parcate, iar autoutilitara a fost proiectată într-un alt autoturism parcat, rezultând rănirea bărbatului în vârstă de 39 de ani şi a 3 fetiţe în vârstă de 6, 8 şi 11 ani, pasagere în autoutilitară", menţionează informarea transmisă de IPJ Timiş.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, mai precizează sursa citată, conform Agerpres. 

16 răniţi într-un accident de autocar în Franţa 

Şaisprezece persoane au fost rănite într-un accident în sudul Franţei în care a fost implicat un autocar care transporta copii care se întorceau dintr-o tabără de vară, relatează DPA.

Autobuzul s-a prăbuşit pe o pantă de pe un drum naţional aflat la sud de Grenoble sâmbătă dimineaţă, a relatat ziarul local Le Dauphiné, citând poliţia.

Şoferul autocarului şi o femeie aflată la bord au fost răniţi grav şi transportaţi cu elicopterul la un spital din Grenoble.

Treisprezece copii şi o altă persoană au fost rănite uşor.

Din motive necunoscute, autocarul a părăsit carosabilul în apropiere de satul Corps şi a coborât pe pantă până într-un curs de apă. Cu toate acestea, autobuzul a rămas pe roţi şi nu s-a răsturnat.

Autocarul ar fi trebuit să transporte 40 de copii după o săptămână într-o tabără de vacanţă la gara din Grenoble, de unde grupul urma să revină la Paris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel