Accident la Șelimbăr. Două femei au fost grav rănite
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Două femei au fost rănite într-un accident din județul Sibiu. 

Două femei au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, conştiente, dar cu răni, în urma unui accident care a avut loc, duminică, în comuna Şelimbăr, în care au fost implicate patru autoturisme, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

"Poliţiştii rutieri intervin la un accident produs pe DN 1, Şelimbăr, în zona Extaz. Din primele cercetări efectuate rezultă că, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, în timp ce conducea un autoturism spre Vâlcea, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din judeţul Prahova, a intrat în coliziune cu autoturismul din faţa sa, proiectându-l înainte, alte două turisme aflate în coloană fiind lovite. În total au fost implicate 4 autoturisme, două femei, pasagere în primul şi al doilea turism lovite, necesitând îngrijiri medicale. Traficul se desfăşoară îngreunat pe direcţia Sibiu - Vâlcea, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului", a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.

Echipajul SMURD ajuns la locul accidentului a acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane rănite, însă numai două au dorit să fie transportate la spital.

"Echipajul SMURD al Punctului de Lucru Avrig, în timp ce se întorcea de la un caz, a intervenit la un accident rutier care a avut loc la ieşirea din localitatea Şelimbăr. Echipajul medical a evaluat un număr de 4 persoane, care erau implicate în acest accident. La faţa locului a fost solicitat de către colegii noştri încă un echipaj SMURD. Două femei - în vârstă de 20, respectiv 35 de ani - vor fi transportate la UPU Sibiu, conştiente, cu dureri cervicale. Celelalte două persoane (un bărbat şi o femeie) au refuzat transportul la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Andreea Ştefan. 

Un tânăr de 23 de ani din Cluj a murit după ce a căzut dintr-o căruţă

Un tânăr de 23 de ani a murit, duminică, într-o pădure din Floreşti, după ce ar fi căzut dintr-o căruţă.

”În această după-amiază, în jurul orei 14,20, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi despre accidentarea unui bărbat, care se deplasa cu un atelaj hipo, într-o zonă împădurită din localitatea Floreşti. Din primele verificări efectuate la locul evenimentului rezultă că tânărul, în vârstă de 23 de ani, din comuna Floreşti s-ar fi accidentat după ce ar fi căzut din atelajul hipo, echipajul medical declarând decesul acestuia. În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc incidentul”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Potrivit ISU Cluj, la locul accidentului s-au deplasat echipaje ale SMURD, dar tânărul nu a mai putut fi salvat.

O tânără de 17 ani s-a prăbușit cu planorul în curtea unei case

O tânără de 17 ani s-a prăbușit cu planorul, duminică seara.

Un planor a căzut duminică după-amiaza în curtea unei case din Craiova. Din primele informații, la manșă se afla o minoră de 17 ani care urma cursuri de pilotaj, potrivit B1 TV. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel