Accident la Lețcani. Impact puternic între un autoturism și o căruță
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Rico Löb de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Rico Löb de la Pixabay
Un accident cu o căruță și un autoturism s-a produs marți, pe raza localității Lețcani din Iași.

Impact între un autoturism și o căruță, marți, în localitatea Lețcani. La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj medical și polițiștii.

Accidentul s-a soldat cu rănirea căruțașului, în vârstă de 51 de ani, care a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial.

Căruțașul Vasile P., în vârstă de 51 de ani, a fost transportat de echipajul SMURD în Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi pentru evaluare. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoştinţei, traumatism cranio facial, contuzie umăr stâng, scrie BZI.

Va fi trimis la Spitalului de Neurochirurgie, potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Reacția IPJ Iași 

Astăzi am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe drumul european DE 583, în afara localităţii Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că este vorba despre o coliziune dintre un autoturism şi un atelaj hipo. În urma impactului rezultând rănirea conducătorului atelajului hipo. De asemenea, ambii conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

Vezi FOTO și VIDEO pe BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel