Accident în lanț, cu 5 mașini, la Constanța
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Un accident în lanț a avut loc în Constanța, în care au fost implicate 5 autoturisme. 

Marți, 14 septembrie, a avut loc un accident în lanț cu cinci mașini, în apropierea intrării în municipiul Constanța, din direcția localității Valu lui Traian, transmite Realitatea de Constanța.

Din fericire, nu au existat victime încarcerate. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de pompieri, echipaje medicale, dar și mașini de poliție. 

Se pare că o persoană a fost rănită. 

TIR cu ciment, răsturnat în Brașov

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață pe Drumul Județean 104, între localitățile Comăna de Jos și Veneția, din județul Brașov, au anunțat polițiștii. 

Din primele informații, un autocamion ce transporta ciment, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Traficul este blocat pentru intervenția forțelor de ordine.

UPDATE: Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Din păcate în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată.

A fost chemat elicopterul SMURD

Un alt accident grav s-a produs în județul Arad, pe Drumul Național 7, la ieșirea din Nădlac spre Pecica. Un autoturism a intrat într-un copac, iar o persoană a rămas încarcerată. 

La fața locului s-au deplasat imediat descarcerarea, mai multe echipaje SMURD, dar și elicopterul SMURD. Conducătorul autoturismului, persoană de sex feminin este inconștientă și încarcerată, a anunțat ISU Arad. 

Selfie-uri sau live-uri la volan

Titi Aur, specialist în conducere defensivă, trage un semnal de alarmă cu privire la selfie-urile şi live-urile făcute de tineri, în special, la volan, chiar dacă viteza cu care rulează este una redusă.

"Orice distragere atunci când conduci, că manevrezi telefonul, că scrii mesaje, că filmezi, fotografiezi, că asculţi muzică la maximum, că ai o discuţie aprinsă cu cineva în maşină, orice distragere e periculoasă. Orice astfel de metodă de a fi la modă nu face altceva decât să mărească riscul de a face accident. Ca să faci accident, nu e nevoie neapărat să ai 200 km/h. Poţi face accident la viteză mică, poate fi o altă maşină care face o manevră surprinzătoare, poate să îţi sară un copil în faţă, poate fi orice”, a spus Aur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel