Data publicării:

Accident în Bistriţa-Năsăud. Un tânăr de 19 ani a murit după ce s-a răsturnat cu maşina

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Duminică dimineaţa, un tânăr în vârstă de 19 ani s-a stins din viață în urma unui accident rutier care a avut loc în comuna bistriţeană Rebra. Acesta s-a răsturnat cu autovehiculul în curtea unei case din comuna în care locuia. 

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, adolescentul avea permis de patru luni.

'În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident în localitatea Rebra. Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din localitate, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în curtea unui imobil. În urma accidentului, din nefericire, tânărul a fost declarat decedat la locul evenimentului. Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele şi modalitatea producerii evenimentului rutier', a transmis IPJ.

Sâmbătă noaptea, un alt accident rutier a avut loc pe DN 17D, la ieşirea din oraşul Sângeorz-Băi. Acolo, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Anieş, s-a ciocnit cu un alt autoturism care venea din sens opus,  la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din Cluj-Napoca.

Cei doi şoferi şi un pasager de 27 de ani, din autoturismul condus de şoferul de 31 de ani, au fost răniţi, suferind diverse traumatisme şi fracturi. Rezultatele aparatului etilotest au fost negative.

Poliţiştii au deschis un dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel