Accident grav pe drumul morții - E85: Șapte persoane, la spital
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
În urma unui accident de circulaţie petrecut pe E85, în care au fost implicate două autoturisme, șapte persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Evenimentul rutier s-a petrecut la ieşirea din municipiul Buzău, potrivit Inspectoratului de Poliție Judeţean (IPJ) Buzău. Conform primelor informații, un autovehicul în care se aflau mai multe persoane ce urmau să ajungă la locul de muncă a fost acroşat de pe aceeaşi bandă de un șofer care nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Ploieşti către Buzău, un şofer de 51 de ani, din Bacău ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeaşi direcţie de mers la volanul căruia se afla un conducător auto de 50 de ani, din Ulmeni", a transmis IPJ Buzău.

În urma evenimentului rutier, şapte persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

"Accidentul s-a soldat cu rănirea ambilor şoferi, dar şi cu rănirea unei pasagere de 43 de ani, din Bacău care se afla în maşina şoferului de 51 de ani. Totodată, din maşina conducătorului auto de 50 de ani, au fost răniţi alți 4 pasageri cu vârstele cuprinse între 54 de ani şi 50 de ani, toţi din comuna Ulmeni. Cu toţii au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale", precizează sursa citată.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel