Accident grav la intrarea în Galaţi. Cinci maşini implicate, un bărbat a murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Cinci maşini au fost implicate într-un grav accident de circulaţie luni dimineaţă, la intrarea în Galaţi. 

UPDATE: Conform România TV, bărbatul care se afla în stop cardio-respirator a murit. Acesta avea 40 de ani. 

La faţa locului, intervin echipaje de la ISU, SMURD şi Poliţia Rutieră Galaţi.

„Accident rutier grav, cu 5 vehicule implicate, în municipiul Galaţi - zona Tirighina. Au rezultat 5 victime, 2 sunt în stare gravă, o victima în stop cardio respirator. Acţionează 4 autospeciale ISU, 2 echipaje SMURD tip C şi tip B, 3 ambulanţe SAJ, descarcerare şi maşina de stingere”, a anunţat ISU Galaţi, conform Adevărul.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de circulaţie. 

VEZI AICI VIDEO DE LA FAŢA LOCULUI

Accident mortal duminică noaptea, la Galaţi. Şoferul era beat şi fără permis

Un bărbat care a provocat un accident grav, soldat cu un mort și doi răniți, în noaptea de duminică spre luni, pe DN 25, în afara localității Braniștea, din județul Galați, a fugit de la locul faptei, fiind găsit, ulterior, acasă, în satul Vasile Alecsandri. Nu avea permis și era băut.

Accidentul s-a produs pe DN 25, în afara localității Braniștea, cu puțin după ora 1.00, potrivit Poliției Galați.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp, iar un bărbat de 51 ani, din comuna Șendreni, județul Galați, pasager pe bancheta din dreapta față, a fost aruncat din autoturism și, din păcate, a decedat. În auto se mai aflau alți doi pasageri, doi bărbați de 21 respectiv, 47 ani, ambii din satul Vasile Alecsandri, județul Galați, care nu au suferit leziuni. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, însă a fost depistat ulterior la adresa de domiciliu din satul Vasile Alecsandri, județul Galați”, transmit, luni, reprezentanții Poliției Galați.

Șoferul are 37 ani, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost dus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice și a stabilirii alcoolemiei. S-a stabilit de asemenea faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar în cursul nopții în timp ce conducea autoturismul pe DN 25, a pierdut controlul direcției de mers, răsturnându-se pe câmp.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui autoturism de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, scrie Mediafax.

Sâmbătă, solistul Quo Vadis a murit într-un accident auto 

Laci Farkas a murit într-un accident rutier.

„Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au fost sesizați să intervină la un accident petrecut pe DN 59 – Calea Șagului, în care au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau patru persoane. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 51 de ani a condus un autoturism pe DN 59, dinspre localitatea Șag înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un alt bărbat, în vârstă de 22 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism care circula paralel cu acesta. Din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 51 de ani și rănirea conducătorului auto de 22 de ani”, a transmis IPJ Timiș. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Laci Farkas a împlinit, la începutul lunii noiembrie, 51 de ani. Cu 30 de ani în urmă, în 1991, artistul a pus bazele formației Quo Vadis alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt, grupul rămânând activ pe scena muzicală timișoreană, cu mici întreruperi, până în prezent. În ultimii ani, pe lângă activitatea din Quo Vadis, un proiect de suflet pentru Laci Farkas a fost și trupa Leslie Wolf and The Groovemakers, informează Pressalert.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel