Data publicării:

Accident grav la Dorna Candrenilor. Patru membri ai unui ansamblu au murit

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Un accident grav s-a petrecut în dimineața zilei de luni, 21 august. Patru membri ai unui ansamblu au murit într-un accident de mașină. Unul dintre ei este în stare gravă la spital.

Automobilul în care se aflau cele cinci persoane a ieșit de pe carosabil și a lovit cu putere un stâlp de electricitate.

Cei cinci membrii ai Ansamblului Florile Bucovinei se întorceau de la un concert, iar accidentul s-a produs în jurul orei 03:30 dimineață, pe DN 17, în localitatea Dorna Candrenilor.

Aceștia se întorceau de la un festival, de la zilele orașului Târnăveni și potrivit sursei, au plecat mai repede decât ceilalți membri ai ansamblului. 

Șoferul în vârstă de 20 de ani, a pierdut controlul volanului și mașina s-a lovit de stâlp. Accidentul a fost sesizat de o ambulanță SMURD B2 care se întorcea de la o altă intervenție și a văzut  mașina.

Aceștia au chemat forțe suplimentare. La fața locului se aflau 3 tineri care erau în stop cardio-respirator. Medicii au început manevrele de resuscitare însă aceștia nu au răspuns. A patra victimă a fost transportată la spitalul din Vatra Dornei însă a decedat.

Cea de-a cincea victimă, un tânăr în vârstă de 19 ani, este la Spitalul Municipal din Suceava unde primește îngrijiri. Medicii spun că starea sa este stabilă, însă sunt rezervați, potrivit Antena3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel